Ninbebis

Nu har jag skapat en kaninblogg..

2011-06-30 @ 18:02:47

Hej allihopa! :D Tilda, från bloggen Buenaestrella har nu skapat en kaninblogg! ;)

Jag har en kaninhona och en kaninhane och tänkte berätta lite om dem :)

Izac<3
Izac (Hanen): Är en lugn snäll kanin som är rädd för nästan allt, men bits inte eller så. Han är ganska lat och vägrar att hoppa hinder ;p Han är en Löwen (Lejonhuvad)
Han älskar att få springa lös i trädgården och är lätt att fånga till en början, men om han varit ute ett tag så får man jaga honom när han ska in.. Men en jätte gosig och lurvig kanin är han! :)

Billie<3
Billie (honan): Är en vild liten dvärghare som inte alltid vet riktigt vad hon håller på med tror jag.. Hon är snabb som bara den och henne går det minsann inte att ha lös ute! Men hon är riktigt bra på att hoppa, så därför går det knappt att ha henne i inhängnaden ute, för hon hoppar över gallret... ELLER kryper igenom...(!?) Men när hon kommer in inomhus är hon en riktig myskanin!
När hon är dräktig är hon super elak har jag märkt... hon har bitit mig på knogen på handen så jag har ett sött tandmärke som ärr där.. ;) Hon bits och rivs och det går knappt att ta i henne, men det släppte efter dräktigheten!
Hon tar hand om sina nuvarande ungar superbra, och är ett riktigt matvrak även fast hon är spinkig som en pinne..! Min lilla griskanin är hon! :)

Och de två har fått tre underbra små bebisar, som tyvärr flyttade till himmelen innan de ens hunnit se denna värld.. bara 3dgr gammla... Saknar dem oerhört mycket!
Men en ny kull blev det och denna gången på 5st UNDERBART söta små bebisar, som lever än idag! 3veckor gammla! :'3 4 ska säljas och en behåller jag!
3st svarta och 2st gråa blev det! Jag vill behålla en grå, men kan bara behålla en tjej då den och mamman ska dela bur sen.. så man hoppas ju på att en av de gråa är en liten flicka :3

Grå bebis<3
Här är kaninen som jag hoppas på är en liten flicka! Vill så gärna ha den kvar..! <3

// Ha det bra! Kramar Tilda!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

2011-06-30 @ 17:40:41

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()